ua en ru

Король Саудівської Аравії наказав заарештувати принца

Король Саудівської Аравії наказав заарештувати принца Фото: Салман ібн Абдул-Азіз ібн Абдуррахман Аль Сауд (flickr-com/Mauroof Khaleel)

Видано ордер на арешт Саудівського принца за образливу поведінку з громадянами

Король Саудівської Аравії Салман ібн Абдул-Азіз ібн Абдуррахман Аль Сауд наказав заарештувати принца за образливу поведінку стосовно громадян. Про це повідомляє Al-Arabia.

"Король Саудівської Аравії в четвер видав негайний ордер на арешт принца Сауда бін Абдулазіза бін Мусаида бін Сауд бін Абдулазіза Аль Сауда і на затримання всіх тих, хто з ним брав участь у жорстокому поводженні з громадянами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, він наказав, щоб свідчення жертв, а також порушників були заслухані і записані для судових цілей. Відзначається, що обвинувачений не буде звільнений до тих пір, поки не буде випущена ісламське постанова.

Так, у наказі також йдеться, що будуть зроблені кроки для запобігання будуть вжиті заходи щодо протидії несправедливості, насильства, девіантної поведінки, образи і порушення закону в королівстві.

У наказі короля підкреслюється, що ті, хто здійснює подібні злочини проти громадян, будуть арештовані і засуджені за законом шаріату.

У середу, 19 липня, в соцмережах з'явилося відео, на якому принц Сауд б'є і ображає людей. За даними агентства, серед його жертв були громадянин Ємену і дві жінки. Згідно з відео, інцидент стався в Ер-Ріяді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що арабські країни, які оголосили раніше блокаду Державі Катар, оприлюднили список вимог до цієї країни.