ua en ru

Корбана везуть в Київ за рішенням суду

Корбана везуть в Київ за рішенням суду Фото: Геннадій Корбан

Геннадію Корбану надали виклик на проведення медичної експертизи

Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана везуть у Київ у супроводі 6-ти автобусів для проведення медичної експертизи. Про це у своєму Facebook повідомила адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук.

"Вчора ввечері Корбану надали виклик на проведення медичної експертизи, яка повинна була відбутися в Дніпрі в 9:00", - йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що в 9:00 він прибув в установу, але його не обстежили, а представники прокуратури повідомили, що постанову про проведення експертизи скасовано.

"Оскільки добратися до Києва за цей час неможливо ні літаком, ні потягом, ми дали телеграму, і я особисто зв'язалася з керівником слідчої групи Макєєвим, з яким погодила питання перенесення та узгодження дати експертизи", - додала Томчук.

Вона наголосила, що слідчий погодився, але потім зник.

"Результат - за сьогодні розглянуто та задоволено клопотання про примусове медичне обстеження (що просто неможливо без участі захисту "та задоволено клопотання про примусовий привід. Чому Дніпровським судом Києва?", - заявила адвокат

Тільки що ми стали очевидцями самогубства Шокіна і компанії.Вчора ввечері Gennady Korban було надано виклик на проведен...

Опубліковано Оксаною Томчук 24 грудня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні ввечері, 24 грудня 2015 року, співробітники Служби безпеки України та Генпрокуратури проводять обшук у квартирі лідера партії УКРОП Геннадія Корбана.