ua en ru

Корбан не буде оскаржувати результати виборів на 205 окрузі

Корбан не буде оскаржувати результати виборів на 205 окрузі Фото: Геннадій Корбан

Корбан визнав перемогу свого суперника Березенко

Геннадій Корбан не буде оскаржувати результати виборів у народні депутати України на 205 окрузі в Чернігові, що відбулися вчора. Про це він заявив на прес-конференції у Чернігові, передає кореспондент РБК-Україна.

"Поразка я не визнаю, але при цьому є юридичний факт. І ми не будемо продовжувати ніяких юридичних дій з цього приводу. Це доконаний юридичний факт... Березенко отримає мандат, мандат, від якого погано пахне... Судитися ми не будемо. Я роблю офіційну заяву", - заявив Корбан.

При цьому він зазначив, що має намір продовжити політичну діяльність.

Корбан ще раз нагадав, що всі його дії в ході виборчої кампанії він пішов свідомо, "щоб зірвати маски".

Також Корбан заявив, що за підсумками виборів він зіткнувся з "повним дефолтом влади, повною втратою довіри до нинішньої влади, тому що за півтора після Майдану змін ніяких країна не зазнала".

Нагадаємо, за останніми даними Центральної виборчої комісії, на виборах у Чернігові лідирує кандидат від президентської партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", чинний глава Державного управління справами Сергій Березенко з 35,85% голосів (або 16 тис. 757 голосів).

Кандидат від партії "Українське об'єднання патріотів - "Укроп" Геннадій Корбан набрав лише 14,89% голосів (6 962 тис. голосів).