ua en ru

Корбан балотуватиметься в нардепи

Корбан балотуватиметься в нардепи Фото: Геннадій Корбан

Куратор батальйону "Кривбас" Микола Колесник балотуватиметься в мери Кривого Рогу

Лідер партії УКРОП Геннадій Корбан балотуватиметься в народні депутати, а куратор батальйону "Кривбас" Микола Колесник - в мери Кривого Рогу. Відповідні рішення були ухвалені сьогодні, 19 лютого 2016 року, під час VII з'їзду партії УКРОП в Києві, повідомляє прес-служба партії.

"Представники УКРОПу братимуть участь у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 27 березня 2016 року та виборах міського голови Кривого Рогу. Кандидатом від партії УКРОП на виборах криворізького міського голови був обраний куратор батальйону "Кривбас" Микола Колесник", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Колесник не сумнівається у своїй перемозі.

"Ми обов'язково переможемо", - заявив Колесник.

Повідомляється, що делегати з'їзду вирішили підтримати Геннадія Корбана як кандидата на довиборах у парламент по 27-му округу, коли вони будуть оголошені. Зазначається, що цей округ звільнився у зв'язку зі складанням мандату Борисом Філатовим, який став мером Дніпропетровська.

"У разі оголошення Верховною Радою виборів по 27 округу в Дніпропетровську ми висунемо Геннадія Корбана кандидатом у народні депутати і обов'язково зробимо все, щоб він переміг у цьому окрузі", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, апеляційний суд скоротив час тримання під вартою Корбана до 23 лютого.