ua en ru

Контролери "Чернівцігазу" здійснили фіксацію понад 150 тисяч показників

Контролери "Чернівцігазу" здійснили фіксацію понад 150 тисяч показників Газова труба (kmu.gov.ua)

За вісім місяців роботи мобільного додатку "104.ua Контролери" працівники АТ "Чернівцігаз" зафіксували 150 тисяч показників лічильників газу. Зокрема з початку інвентаризації контролерам вдалося зняти понад 13 тисяч показників. Використання додатку "104.ua Контролери" підвищило якість клієнтського обслуговування та осучаснило стандарти роботи газовиків.

Про це повідомляє прес-служба "Чернівцігазу".

"Дехто передає невірні показники лічильника свідомо, а дехто дійсно помилившись. Саме для цього і проводяться інвентаризація, аби споживачі були впевнені, що облік газу здійснюється прозоро і чесно", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що контрольна фотофіксація показань лічильників фахівцями газових компаній триває кілька секунд. Натомість дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей зі споживачем. Автоматично це фото обробляється і дані в режимі онлайн оновлюються на особовому рахунку клієнта.

"Замість величезної кількості паперових записів тепер у контролерів "Чернівцігазу" сучасні телефони. Додаток "104.ua Контролери" дозволяє уникати помилок та похибок, а основне - значно пришвидшити роботу. Краще і газовикам, і споживачам. Окрім показників лічильника, контролер у додатку фіксує також його модель, розміщення та стан. Вся зібрана інформація опрацьовується автоматично і зберігається у системі", - пояснює начальник відділу інспектування АТ "Чернівцігаз" Олександр Стужук.

За словами прес-служби, у компанії "Чернівцігаз" працює 55 контролерів. Кожен з них протягом дня фіксує близько 40 показників лічильників. Загалом в Чернівецькій області понад 230 тисяч споживачів природного газу, яких обслуговує АТ "Чернівцігаз" та до яких мають навідатися контролери.