ua en ru

Контракт з Фоменко буде підписаний в найближчі дні, - Попов

Контракт з новим головним тренером збірної України з футболу Михайлом Фоменком буде підписаний в найближчі дні. Про це РБК-Україна повідомив перший віце-президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Попов.

"Нюанси контракту деякі обмовляються. Принципові речі по тривалості контракту, фінансовим умовам обговорені і прийняті сторонами ... Контракт постійний, а в разі виходу - бонуси за вирішення завдання ... Формула полягає в тому, що якщо команда вирішить поставлену задачу. Тоді контракт (автоматично) продовжується ще на європейський цикл ", - зазначив Попов.

У разі ж, якщо команда не вирішить поставлені перед нею завдання, то буде розглядатися причина. "Адже теоретично можна показати хорошу гру, але гол а-ля Девіча може перешкодити. Не зарахований гол .... Тобто можуть бути обставини поза зоною впливу головного тренера. Не його провина. Такі обставини навіть якщо команда не вирішує завдання допустимо. Якщо рівень, якщо результат наближений ... можна в плей-офф програти ... Тому дається ця можливість повернутися до розгляду питання про продовження або припинення контракту після того як", - зазначив Попов.

Читайте також: Головним тренером збірної України з футболу став Михайло Фоменко