ua en ru

Контракт з новим тренером "Динамо" може бути підписаний вже сьогодні, - Суркіс

Контракт з новим тренером "Динамо" може бути підписаний вже сьогодні, - Суркіс Фото: Суркіс розповів про призначення нового наставника клубу

Президент клубу поки тільки веде переговори з Олександром Хацкевичем

Контракт з новим тренером "Динамо" може бути підписаний вже сьогодні, 2 червня. Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, відповідаючи на питання журналістів про можливе призначення на цю посаду Олександра Хацкевича.

"Давайте не будемо поспішати. Я коли підпишу Ви дізнаєтеся. Я думаю, що це навіть відбудеться сьогодні. Поки підпис стоїть під контрактом і мені нема чого коментувати. Будь ласка, приїжджайте в клуб, у мене відбудеться остання бесіда (з Хацкевичем - ред.). Те, що говорять, напевно, це правда. Але мені треба для того, щоб підтвердити так це або не так, поставити підпис під контрактом", - сказав Суркіс.

При цьому він додав, що зараз у клубу немає фінансових можливостей для того, щоб запросити іноземного фахівця.

Ігор Суркіс. Відкриття нового поля у школі "Динамо" на Нивках. ЛАЙВ

LIVE! Ігор Суркіс сьогодні може назвати ім'я нового тренера Динамо. Підсумок: З Олександром Хацкевичем невдовзі відбудеться вирішальна зустріч, на якій може бути підписано контракт. Стежте за оновленнями на FootballHub

Опубліковано FootballHub 2 червня 2017 р.

Сергій Ребров покинув "Динамо" після закінчення контракту після заключного туру української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новим тренером київського футбольного клубу "Динамо" буде призначений Олександр Хацкевич. Допомагати йому будуть Олег Лужний, Юрій Мороз, Максим Шацьких і Олександр Шовковський.