ua en ru

В контактній групі просунулися в обговоренні нових зон для відводу озброєнь, - Сайдик

В контактній групі просунулися в обговоренні нових зон для відводу озброєнь, - Сайдик Фото: Мартін Сайдик (unmultimedia.org)

Мартін Сайдик розповів про результати засідання контактної групи по Донбасу

Підгрупа з безпеки тристоронньої контактної групи просунулася в обговоренні нових зон для відводу озброєнь на Донбасі. Про це у Мінську заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик, передає БЕЛТА.

За словами Сайдика, сьогодні сторони обговорили забезпечення безпеки в районі об'єктів цивільної інфраструктури на Донбасі, а також просунулися в обговоренні списку нових зон по розведенню сил і засобів

"Сторони узгодили ще кілька позицій за списками заручників у зв'язку з конфліктом", - додав Сайдик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна наполягає на денонсації указу Путіна про визнання, виданих в ОРДЛО "документів".

"Ми наполягаємо на денонсації указу президента Росії про визнання документів, виданих нелегітимною владою ОРДЛО; відмову від ескпропріації українських підприємств в ОРДЛО, а також на скасуванні псевдокордону і впровадження рублевої зони", - зазначила прес-секретар представника України на переговорах тристоронньої контактної групи Леоніда Кучми Дарка Оліфер