ua en ru

Контактна група погодила режим тиші на Донбасі з 24 червня

Контактна група погодила режим тиші на Донбасі з 24 червня Фото: режим тиші (фото facebook.com-93OMBR)

Черговий режим тиші вводиться на період збирання врожаю

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі погодила початок чергового режиму тиші з 24 червня 2017 року на час збирання врожаю. Про це у Facebook за підсумками переговорів у Мінську повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Тристороння контактна група підтримала звернення місцевих рад про початок так званого хлібного перемир'я - додержання режиму тиші на час збирання врожаю з 24 червня 2017 року і далі", - повідомила Оліфер.

Блок вопросов по безопасности – ключ к выполнению всего пакета Минских соглашений. Полный и устойчивый режим прекращения...

Опубліковано Darka Olifer 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше представник Російської Федерації в тристоронній контактній групі Борис Гризлов назвав проект про реінтеграцію Донбасу спробою зруйнувати мінські угоди.

"На сьогоднішній зустрічі контактної групи її учасники не могли обійти увагою законопроект про реінтеграцію Донбасу. За наявною інформацією, цей законопроект, що розробляються в Києві, має на меті створити якусь альтернативу схваленим ООН мінським угодам", - заявив Гризлов.