ua en ru

Контактна група проводить додаткову верифікацію через відмову полонених повертатися в ОРДЛО

Контактна група проводить додаткову верифікацію через відмову полонених повертатися в ОРДЛО Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Звільнення заручників планується провести до новорічних свят

Контактна група у Мінську (Білорусь) проводить додаткову верифікацію полонених через відмову утримуваних повертатися на територію окупованого Донбасу. Про це у Facebook повідомила преставник України у гуманітарній підгрупі контактної групи Ірина Геращенко.

Так, Геращенко повідомила, що сьогодні відбулася скайп-конференція гуманітарної групи контактної групи, у ході якої обговорювалися технічні питання, пов'язані із звільненням заручників до новорічних і різдвяних свят.

"Дехто з осіб, включених в списки ОРДЛО, категорично відмовляється переміщатися на тимчасово окуповані території. Й про своє небажання вони заявили лише зараз, а не в травні, коли проводилася верифікація. Тому оперативно маємо вирішити питання додаткової верифікації. Робимо все, аби вирішити всі проблемні питання і щоб були хороші новини", - написала вона.

Ранок розпочався о 7 ( по Вашингтонському часу) - скайп конференцією з мінською гуманітарною групою, де обговорювали те...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 12 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раныше Геращенко повідомляла, що сторони конфлікту підтвердили готовність обміну заручниками із самопроголошеними Донецької та Луганської "народними республіками" до новорічних свят.