ua en ru

Контактна група підтримала ініціативу Апакана про відкриття КПВВ "Золоте" 20 жовтня

Контактна група підтримала ініціативу Апакана про відкриття КПВВ "Золоте" 20 жовтня Фото: Дарка Оліфер (YouTube.com/TKvideoteka)

Контактна група наполягає на відкритті ще одного пункту пропуску в Луганській області

Тристороння контактна група з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі підтримала ініціативу глави місії ОБСЄ Ертурула Апакана про відкриття контрольного пункту "Золоте" 20 жовтня. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Тристороння контактна група однозначно підтримала ініціативу голови СММ ОБСЄ Ертурула Апакана про відкриття 20 жовтня 2017 року КПВВ "Золоте" - відповідне рішення лідерів країн Нормандської четвірки було прийнято ще рік тому, однак ОРЛО продовжують блокувати це питання", - йдеться в повідомленні.

По итогам сегодняшней работы в Минске. С большим сожалением украинская сторона отметила: РФ и ОРДЛО не выполняют взяты...

Опубліковано Darka Olifer 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики зривають відкриття пункту пропуску "Золоте". Українська сторона підкреслює, що зрив відкриття КПВВ "Золоте" керівництвом ОРДЛО є свідченням безвідповідального ставлення до населення та нехтування мінськими угодами.