ua en ru

Контактна група в Мінську обговорить екологічну ситуацію на Донбасі

Контактна група в Мінську обговорить екологічну ситуацію на Донбасі Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Важливим завданням є забезпечення мешканців Донбасу теплом у зимовий період

Тристороння контактна група з питання врегулювання конфлікту на сході України в рамках засідання у Мінську (Білорусь) обговорить екологічну ситуацію на Донбасі. Про це у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Як зазначається, сьогодні відбулася робоча нарада щодо екологічної ситуації на Донбасі з усіма профільними відомствами та представниками контактної групи.

"Екологічна ситуація на Донбасі, яка залишається проблемною як на підконтрольній території, так і на тимчасово окупованій. Функціонування об’єктів водо-, газо-, електропостачання, а також залізничного транспорту у Донецькій та Луганській областях. Відновлення інфраструктури населених пунктів на лінії зіткнення. Ці головні питання сьогодні пропрацьовували на робочій нараді з усіма профільними відомствами та представниками Тристоронньої контактної групи. Ці питання будуть обговорюватись під час засідання контактної групи", - написав він.

За словами Зубка, важливим завданням є забезпечення мешканців Донбасу теплом у зимовий період.

Екологічна ситуація на Донбасі, яка залишається проблемною як на підконтрольній території, так і на тимчасово окупованій...

Опубліковано Геннадієм Зубком 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на захоплених бойовиками шахтах на Донбасі почалося неконтрольоване затоплення.