ua en ru

Контактна група домовилася відкрити КПВВ в Золотому до 23 листопада

Контактна група домовилася відкрити КПВВ в Золотому до 23 листопада Фото: представник України на переговорах Леонід Кучма

Сторони повинні вирішити всі питання безпеки, пов'язані з відкриттям КПВВ

Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі домовилася відкрити контрольний пункт в'їзду/виїзду в Золотому Луганській області до 23 листопада 2016 року. Про це Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Також за підсумками звіту Апакана (Ертугрул Апакан, глава місії ОБСЄ в Україні, - ред.) було доручено СММ ОБСЄ спільно з СЦКК, українською стороною та представниками ОРЛО вирішити всі питання безпеки, пов'язані з відкриттям КПВВ в Золотому і відкрити пункт пропуску до наступної зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську 23 листопада", - повідомила Оліфер.

На завершення сьогоднішньої роботи Тристоронньої контактної групи в Мінську. За підсумками роботи підгрупи з безпеки б...

Опубліковано Darka Olifer 9 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна в Мінську виступає за розміщення Червоного Хреста і ОБСЄ біля всіх КПП на Донбасі.