ua en ru

Контакт-центр "Закарпатгазу" за рік опрацював понад 380 тис. звернень клієнтів

Контакт-центр "Закарпатгазу" за рік опрацював понад 380 тис. звернень клієнтів Контакт-центр "Закарпатгазу" за рік опрацював понад 380 тис. звернень клієнтів

У "Закарпатгазі" розповіли про впровадження нових сервісів у компанії

У 2016 році до контакт-центру ПАТ "Закарпатгаз" звернулося 380,4 тис. споживачів газу. Найчастіше клієнти компанії телефонували до операторів контакт-центру, щоб отримати консультацію чи вирішити свої питання, а для передачі показань лічильника споживачі надавали перевагу "Особистому кабінету", повідомляє прес-служба компанії.

У минулому році з допомогою дистанційних сервісів компанії дані своїх приладів обліку до ПАТ "Закарпатгаз" передало майже 305 тис. споживачів газу. Половина з них скористалася "Особистим кабінетом". В той же час понад 80 тис. споживачів повідомили показання телефоном.

"Ми постійно працюємо над впровадженням зручних сервісів, які полегшують комунікацію клієнтів із компанією. Наприклад, сьогодні "Особистий кабінет" споживача газу дає можливість в зручний спосіб, всього за кілька хвилин, отримати вичерпну інформацію щодо стану особового рахунку та змін щодо нього. Щомісяця кількість користувачів веб-сервісу зростає, а це залишає позаду час довгих черг та очікувань на консультації в центрах обслуговування", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Закарпатгаз" Тетяна Королович.

Минулого року новими користувачами "Особистого кабінету" стало майже 30 тис. закарпатців. З них, 26% споживачів з допомогою веб-сервісу не лише передають показання лічильників, а також звертаються за отриманням консультацій до фахівців компанії. Найчастіше їхні питання пов’язані з уточненнями щодо розрахунків за газ, нарахуванням пільг чи субсидій. Проте більшість споживачів (приблизно 15 тис. у 2016 році) для отримання консультацій обрали телефонне звернення до операторів контакт-центру ПАТ "Закарпатгаз".