ua en ru

У Костянтинівці створено оперативний резерв для недопущення заворушень, - ДонОДА

У Костянтинівці створено оперативний резерв для контролю над ситуацією в місті. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко під час брифінгу в Краматорську, передає прес-служба ДонОДА.

"Завтра похорон дівчинки, яка загинула в Костянтинівці. Ми не повинні допустити, щоб цією ситуацією скористалися ті, хто хоче розхитати ситуацію в регіоні", - сказав Кіхтенко.

Він зазначив, що Костянтинівці створений міцний оперативний резерв, який зможе адекватно впливати на ситуацію в місті.

За словами Кіхтенко, всі підбурювачі масових заворушень у Костянтинівці встановлені. Він підкреслив, що найближчим часом усі вони будуть затримані.

При цьому губернатор повідомив, що у вчорашніх сутичках у Костянтинівці переважно брали участь молоді люди у віці від 18 до 25 років.

Нагадаємо, вчора, 16 березня, в м. Костянтинівка Донецької області сталося ДТП за участю українських військових, в результаті якого загинула 8-річна дівчинка. Двоє військовослужбовців, підозрюваних у скоєнні цього злочину затримано, а їх командир підрозділу - відсторонений від виконання службових обов'язків.

Через ДТП у Костянтинівці почалися заворушення біля гуртожитку військових, демонстранти перевернули машину ДАІ і підпалили шини. Пізніше міліція повідомила, що ситуація стабілізувалася.