ua en ru

У Костянтинівці невідомий з РПГ вистрілив у приміщення відділу міграційної служби

У Костянтинівці невідомий з РПГ вистрілив у приміщення відділу міграційної служби Фото: відділ міграційної служби знаходиться в житловому будинку

Поліція кваліфікувала подію як теракт

У Костянтинівці Донецької області сьогодні вранці, 6 травня, невідомий з РПГ вистрілив у приміщення відділу міграційної служби, яке знаходиться в житловому будинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Донецькій області.

"Зловмисник зробив постріл з РПГ у приміщення відділу міграційної служби, яке знаходиться в житловому будинку. Повідомлення про подію надійшло в поліцію 5.00 від продавця продуктового магазину, який розташований на першому поверсі двоповерхової прибудови до висотці. На другому поверсі знаходиться відділ міграційної служби", - йдеться в повідомленні.


У поліції зазначили, що постраждалих в результаті інциденту немає. Однак будівля має пошкодження. На місці події працює поліція, приймаються заходи до встановлення та затримання підозрюваного. В ході огляду місці події поліцейські виявили використаний РПГ-22.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.258 "Теракт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одесі в ніч з 25 на 26 квітня невідомі обстріляли з гранатомета банк "Південний".