ua en ru

У Костянтинівці автомобіль збив пішоходів на зупинці, є загиблий

У Костянтинівці автомобіль збив пішоходів на зупинці, є загиблий Фото: у Костянтинівці сталося смертельне ДТП (pixabay.com)

За даними поліції, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Костянтинівці Донецької області автомобіль збив пішоходів на зупинці громадського транспорту, в результаті аварії загинула одна жінка, ще одна отримала травми. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області.

Повідомляється, що близько 05:00 в Костянтинівці 25-річний водій автомобіля "Хонда" не впорався з керуванням і врізався в торговий павільйон. Від удару в перешкоду, автомобіль занесло, і під колесами опинилися дві літні жінки, які чекали на транспорт на зупинці.

"Від отриманих травм 63-річна жінка померла на місці. Ще одна постраждала, 60 років, отримала тілесні ушкодження, спрямована на амбулаторне лікування. Водій та 28-річний пасажир автомобіля госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп'яніння. За даним фактом відкрито кримінальну справу.

altaltalt

Фото: ДТП в Костянтинівці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Тернопільській області автобус з 45 туристами злетів у прірву, багато травмованих.