ua en ru

Константинов призначив представника Меджлісу в.о. заступника голови Радміну Криму

Голова самопроголошеної Державної ради Криму Володимир Константинов призначив представника Меджлісу кримськотатарського народу Ленура Іслямова в.о. заступника голови Ради міністрів Криму.

Голова самопроголошеної Державної ради Криму Володимир Константинов призначив представника Меджлісу кримськотатарського народу Ленура Іслямова в.о. заступника голови Ради міністрів Криму. Про це повідомляє прес-служба Держради Криму.

"Ми повинні бути впевнені, що на такій важливій посаді він (Іслямов) впорається з покладеними на нього обов'язками, тому короткий період він попрацює виконуючим обов'язки і, якщо питань не виникне ні в кандидати, ні в Ради міністрів, я думаю, Ленур Іслямов буде працювати на постійній основі", - заявив Константинов.

Крім того, на посаду голови Республіканського комітету у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян підтримана кандидатура Заура Смирнова. Голові Ради міністрів Криму Сергію Аксьонову Президія рекомендувала внести відповідні подання для розгляду Держрадою Криму.