ua en ru

Коноплянка заявив про бажання залишитися в "Шальке"

Коноплянка заявив про бажання залишитися в "Шальке" Фото: Євген Коноплянка (instagram.com/konoplyanka.official)

Українець готовий доводити своє місце в складі

Вінгер збірної України Євген Коноплянка заявив про бажання продовжити виступи за німецький футбольний клуб "Шальке". Про це він розповів в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Хочу грати в "Шальке", тому що підписав контракт лише рік тому. Мені подобається цей клуб, цей чемпіонат, тому я готовий доводити своє місце в складі, якщо тренер мені буде довіряти", - сказав Коноплянка.

Раніше повідомлялося, що по завершенні сезону Коноплянка піддав критиці уже колишнього головного тренера команди Маркуса Вайнцірля, і керівництво клубу оштрафувало українця і виставило на трансфер. Також була інформація від чеських ЗМІ, що футболістом цікавиться празька "Славія".

Пізніше спортивний директор "Шальке" Крістіан Хайдель розповів, що півзахисник команди Євген Коноплянка через свого агента вибачився за критику екс-тренера клубу Маркуса Вайнцірля.

"Коноплянка приніс вибачення. Мені зателефонував його агент і вибачився від імені гравця. Він шкодує, що піддався емоціям, але ми цього так не залишимо. Ми повинні показати, що подібне більше не може повторитися", - сказав Хайдель.

Нагадаємо, український вінгер Євген Коноплянка отримає шанс від нового головного тренера німецького клубу "Шальке" Доменіко Тедеско, щоб закріпитися в основному складі. За інформацією видання, тренер обрав тактику відкритості і вирішив поговорити зі всіма гравцями після відпустки.