ua en ru

Коноплянка погодився перейти в чеську "Славію"

Коноплянка погодився перейти в чеську "Славію" Фото: Євген Коноплянка (instagram.com/konoplyanka.official)

Українець зможе зіграти в Лізі чемпіонів

Футболіст збірної України Євген Коноплянка дав згоду на трансфер у празьку "Славію". Про це в Twitter повідомив голова правління чеського клубу Ярослав Тврдик, передає сайт sport.cz.

"Коноплянка - гравець світового класу, і він готовий грати за нашу команду", - написав Тврдик і зазначив, що клуб, який фінансують китайські інвестори, вже домовився з "Шальке". При цьому, на яких умовах "Славія" домовляється за Коноплянку з німецьким клубом - не повідомляється.

Раніше футбольний агент В'ячеслав Заховайло підтвердив, що празька "Славія" проявляє інтерес до українського півзахисника.

По завершенні сезону Коноплянка піддав критиці головного тренера команди Маркуса Вайнцирль, і керівництво клубу оштрафувало українця і виставило на трансфер.

Зазначимо, крім Коноплянки, "Славія" збирається підписати ще одного українського півзахисника - капітана "Дніпра" Руслана Ротаня.

"Славія" виграла чемпіонат Чехії і почне похід у Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду.

Нагадаємо, півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка заявив, що готовий покинути клуб заради того, щоб отримати регулярну ігрову практику.