ua en ru

Коноплянка отримає шанс від нового тренера "Шальке"

Коноплянка отримає шанс від нового тренера "Шальке" Фото: Євген Коноплянка (FC Schalke 04)

Наставник вирішив поговорити з усіма гравцями

Український вінгер Євген Коноплянка отримає шанс від нового головного тренера німецького клубу "Шальке" Доменіко Тедескі, щоб закріпитися в основному складі. Про це повідомляє Bild.

За інформацією видання, тренер обрав тактику відкритості і вирішив поговорити з усіма гравцями після відпустки. Наступного тижня Тедескі зустрінеться з Коноплянкою, щоб обговорити ситуацію, що склалася, і дасть футболістові шанс на тренувальному зборі.

Українець вже вибачився перед спортивним директором німецького клубу Крістаном Гейдель за різкі слова про екс-наставника "кобальтових" Вайнцирль.
Коноплянка зізнався в розмові з Bild, що готовий залишитися, якщо в його послугах буде зацікавлений новий наставник Шальке Доменіко Тедескі.

Раніше повідомлялося, що "Шальке" оштрафує Коноплянку за критику головного тренера команди Маркуса Вайнцирль. Також була інформація від чеських ЗМІ, що футболістом цікавиться празька "Славія".

Нагадаємо, півзахисник збірної України та іспанської "Севільї" Євген Коноплянка, який виступає за "Шальке" на правах оренди, зазначив, що радий відставці Маркуса Вайнцирля з посади наставника німецького клубу.