ua en ru

Конкурсна комісія з відбору членів антикорупційного Нацагентства запрацює сьогодні

Конкурсна комісія з відбору членів антикорупційного Нацагентства запрацює сьогодні Фото: Кабінет міністрів України

Засідання розпочнеться о 17:00 за київським часом

Перше засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції призначено на 11 червня 2015 Про це повідомляє повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"У зв'язку з затвердженням складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції, відповідно до пункту 17 Положення про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції та пунктом 2 Регламенту роботи конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 № 170, Конкурсна комісія починає свою роботу ", йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що перше засідання Конкурсної комісії розпочнеться сьогодні, 11 липня, о 17:00.

"Для участі в конкурсі кандидат на посаду члена Національної агенції з питань запобігання корупції протягом 15 днів має подати документи, перелік яких визначено Положенням", - зазначили у відомстві.

Також необхідно надати додаткову інформацію про освіту, досвід роботи,професійного рівня і ділової репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Нагадаємо, новообраний член конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства з запобігання корупції Олександр Ружицький заявив, що конкурсна комісія з відбору членів Національного агентства з запобігання корупції не бачить підстав для повторних виборів учасників даної комісії. Раніше в Кабміні заявили, що міністри не були ознайомлені зі складом комісії з відбору членів антикорупційного Нацагентства.