ua en ru

Коньков запросив Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної України

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як "Динамо" Київ, "Мілан", "Челсі" під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід.

Читайте також: Андрій Шевченко вирішив завершити кар'єру гравця і піти в політику (фото)

Необхідно відмітити, що свого часу Андрій Шевченко дебютував у молодіжній і національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова. І сьогодні президент ФФУ пропонує Шевченку новий дебют!

Анатолій Коньков також підкреслив у своєму коментарі прес-службі ФФУ, що вважає молодість Андрія - позитивним фактором: «Згадайте - нікому не відомий як тренер, Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А федерація, в свою чергу, гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною", - йдеться у повідомленні.