ua en ru

У Конгресі США запросили інформацію від ще одного екс-радника Трампа

У Конгресі США запросили інформацію від ще одного екс-радника Трампа Фото: Дональд Трамп

Мова йде про добровільне надання інформації

Спеціальний комітет з розвідки Палати представників Конгресу США направив запит екс-раднику президента Дональда Трампа Борису Епштейну про надання інформації в рамках проведеного розслідування з приводу втручання РФ у президентські вибори. Про це повідомляє ABC.

"Пан Епштейн, як і багато інших, отримав у попередньому порядку від спецкомітету з розвідки Палати представників запит про надання інформації", - йдеться в поширеній заяві одного з адвокатів.

За його словами, мова йде про добровільне надання інформації. У зв'язку з цим команда юристів Епштейна зв'язалася з комітетом з проханням прояснити, дані якого характеру потрібні членам Конгресу.

34-річний Епштейн був радником президентської кампанії Трампа. Після перемоги останнього на виборах він нетривалий час займав посаду старшого радника перехідної команди, а потім - директора з комунікацій в президентському інавгураційному комітеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові США успішно випробували систему протиракетної оборони з перехоплення міжконтинентальної балістичної ракети над Тихим океаном.