ua en ru

Конфлікт у Нагірному Карабаху: НКР заявляє про продовження боїв, Азербайджан спростовує

Конфлікт у Нагірному Карабаху: НКР заявляє про продовження боїв, Азербайджан спростовує Фото: конфлікт у Нагірному Карабаху триває

Міноборони Азербайджану стверджує, що бойові дії у Нагірному Карабаху не ведуться

Азербайджан і невизнана "Нагірно-Карабахська республіка" (НКР) розходяться в оцінках того, що відбувається у регіоні конфлікту: в НКР повідомляють про продовження боїв на кордоні республіки, а Азербайджан стверджує протилежне. Про це повідомляє "РИА Новости".

Джерело агентства в "адміністрації" невизнаної "Нагірно-Карабахської республіки" заявило, що бої з азербайджанськими військовими не припинялися.


"Активні бойові дії тривають на південному сході і півночі Нагірного Карабаху. Адміністрація республіки продовжує роботу в цілодобовому режимі", - повідомив співрозмовник агентства.

Водночас у Міноборони Азербайджану стверджують, що збройні дії на півночі і південному сході Нагірного Карабаху не ведуться.

"Ситуація стабільна і перебуває під контролем збройних сил Азербайджану. Бойові дії зараз не ведуться", - заявив керівник прес-служби міністерства Вагіфа Дяргахли.

При цьому і в НРК, і в Баку повідомили, що контролюють ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "влада" "Нагірно-Карабахської республіки" через загострення конфлікту в регіоні формує списки резервістів та організує збір добровольців.