ua en ru

Конференція та виставка з електронної комерції eCommerce 2017

Конференція та виставка з електронної комерції eCommerce 2017

Де взяти ідеї для успішного старту? Як підвищити ефективність проекту? Відповідь проста — конференція і виставка eCommerce 2017!

Учасників ринку електронної комерції очікують 4 потоку і 16 секций доповідей.

Бронюйте один із 40 виставкових стендів прямо зараз. Не пропустіть шанс заявити про себе спільноті онлайн-ритейлерів України на щорічній 11-ої конференції, яка відбудеться 9 листопада, у Києві!

В НСК "Олімпійський" збереться команда супергероїв електронної комерції — спікери-практики з різних областей e-commerce:

Девід Хензел - німецький підприємець, який рятує світ від посереднього сервісу по роботі з клієнтами, чим і допомагає розкрити потенціал компаній на максимум

Денис Каплунов - власник власної студії рекламних матеріалів для бізнесу, розповість про копірайтинг для сайту інтернет - магазину.

Давид Браун - CEO компанії Templatemonster, спеціаліст по Customer Success Techniques, поділиться досвідом ведення контент маркетингу.

На конференції зберуться понад 1000 учасників так що плануйте нетворкиг для пошуку нових партнерів, співробітників, наставників і просто приємних співрозмовників.

Забезпечити комфортне спілкування допоможуть партнери eCommerce 2017 — Truff Royal нагодує смачним шоколадом, команда професіоналів CaringHands зробить підбадьорливий масаж, а репортери з TradeMasterGroup і Бізреліз освітять захід для всієї України.

Настав час будувати і просувати бізнес в новому форматі!

Попереду чекає ще багато сюрпризів, про які розповімо наступного разу.

Адже у конференції повинна залишатися загадка.

А поки регистрируйтесь зі знижкою 5% промокоду: ecom_Traffim і насолоджуйтесь моментом.