ua en ru

Конфедерація будівельників України закликала Раду очистити галузь корупції

Конфедерація будівельників України (КСУ) звернулася до Верховної Ради України із закликом зупинити корупцію в будівельній галузі.

Конфедерація будівельників України (КСУ) звернулася до Верховної Ради України із закликом зупинити корупцію в будівельній галузі. Про це повідомляє прес-служба КСУ.

Відкритий лист-звернення до депутатів Ради КСУ опублікувала на своєму сайті та на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Посилаючись на те, що саме зараз настав той унікальний момент, коли можна змінити ситуацію в Україні на краще і не дати корупційним схемам надалі перебувати в економіці України, у своєму листі Конфедерація будівельників запропонувала свою допомогу як професійного об'єднання будівельників очистити область від корумпованих чиновників і корупційних схем", - йдеться в повідомленні.

Крім того, КСУ відкрито закликала призначати на керівні посади за погодженням з професійним об'єднанням будівельників за наступними критеріями: досвід роботи, професіоналізм і позитивна репутація.

КСУ - професійна організація, що об'єднує понад 80% великих компаній будівельної галузі (понад 700 організацій). Має представництва у всіх областях України. Працює з 2005 року. Мета - поліпшення інвестиційного клімату в будівництві. КБУ взяла участь у розробці понад 20 законів і більше 100 інших нормативно-правових актів, що регулюють будівництво. Провела реформу в будівництві, зменшивши терміни і процедури більше, ніж у 5 разів. Це підняло Україну в рейтингу Doing Business на 145 місць з 186 до 41 місця (в отриманні дозволів на будівництво).