ua en ru

З кондитерської фабрики Колеснікова пішов гендиректор

З кондитерської фабрики Колеснікова пішов гендиректор Виробниче об'єднання "Конті"

Андрій Родіонов припинив 3 квітня 2015 р. свою роботу на посаді генерального директора ПрАТ "Виробниче об'єднання" Конті ". Про це йдеться у відповідному повідомленні на сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

На посаді генерального директора виробничого об'єднання Андрій Родіонов пропрацював майже 2 роки. Причина звільнення - закінчення терміну дії його контракту. Тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора "Конті" призначена Тетяна Козодерова, що працювала в організації близько 5 років на посадах фінансового директора та керівника департаменту казначейських операцій. Виконувати обов'язки гендиректора вона буде до тих пір, поки загальні збори акціонерів не прийме рішення про призначення нового керівника.

ПО "Конті" (Донецька область) - один з великих гравців кондитерського ринку України, що почав свою роботу у 1997 р. Один з основних власників групи є Борис Колесников. За даними фінансової звітності за 2013 р., статутний капітал "Конті" становив 54 млн грн.