ua en ru

Компанія STVOL організувала на Міжнародній виставці "Зброя та безпека" автограф-сесію творця мультитула Тіма Лезермана

Компанія STVOL організувала на Міжнародній виставці "Зброя та безпека" автограф-сесію творця мультитула Тіма Лезермана Фото: виставка "Зброя та безпека" (РБК-Україна)

Найбільший український імпортер цивільної, мисливської та спортивної зброї - компанія STVOL організувала автограф-сесію творця мультитула і засновника компанії-виробника ножів Letherman Тіма Лезермана в рамках 14-ї Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека", яка проходить з 10 по 13 жовтня в Києві.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, автограф-сесія – подарунок учасникам виставки – проводиться біля стенду компанії STVOL.

"Автограф можна буде зробити на клинку або рукояті вашого ножа або мультитула з допомогою лазера на виставці 11 жовтня або в нашому київському магазині 12 жовтня. Також серед відвідувачів виставки пройде розіграш 20 мультитулів Letherman", - наводяться в прес-релізі слова генерального директора компанії STVOL Андрія Трасоруба.

На виставковому стенді компанії в цьому році представлено кілька сотень зразків нарізної і гладкоствольної мисливської і спортивної зброї виробництва Beretta, Benelli, Colt, Mossberg, Ruger, Daniel Defense, Steyr, а також виготовлення аксесуарів і боєприпасів.

За словами Андрій Трасоруба, компанія бере участь у виставці "Зброя та безпека" кожен рік. Але в цей раз для участі у виставці був розроблений спеціальний стенд, який дозволив розмістити кілька сотень одиниць зброї таким чином, щоб кожне з них було доступно відвідувачам для особистого ознайомлення.

Компанія STVOL була заснована в 1994 році. В даний час до її складу входить 5 магазинів в Одесі, Миколаєві і Києві, а також розвинена мережа дилерів по всій країні, власний сервісний центр по ремонту і обслуговуванню зброї, спеціалізований склад. У компанії працює більше 100 співробітників, у т. ч. визнані експерти в різних видах стрільби, професійні інструктори, технічні фахівці, що отримали підготовку у провідних виробників рівня Beretta і Benelli.

Виставка "Зброя та безпека" проходить у Міжнародному виставковому центрі. В рамках військової частини виставки будуть представлені такі сегменти як озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою; техніка і озброєння Сухопутних військ, озброєння та екіпіровка правоохоронних органів; засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація.

Цивільна частина експозиції представлена асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання та активного відпочинку.