ua en ru

Компанія Rothschild виграла тендер "Нафтогазу"

Компанія Rothschild виграла тендер "Нафтогазу" Фото: "Нафтогаз" (РБК-Україна)

Ціна тендеру склала 98 млн гривень

Фінансова компанія Rothschild S. p.A. виграла тендер НАК "Нафтогаз України" на надання інвестиційно-банківських послуг при відділенні діяльності з транспортування газу та залучення партнера до управління газотранспортною системою (ГТС) України. Про це повідомляється в протоколі розкриття даних у системі ProZorro.

Повідомляється, що послуги нафтової компанії повинні бути надані до 31 грудня 2020 року, а ціна тендеру склала 98 млн гривень.

Так, у аукціоні, який відбувся в четвер, 12 жовтня, також брала участь Lazard Frères (Франція). Відзначається, що заявлена TNN LTD (Великобританія) не була допущена до аукціону.

Нагадаємо, раніше "Нафтогаз України" оголосив повторний тендер на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань.

"З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, у тому числі і запобігання економічного шахрайства НАК "Нафтогаз України" повторно оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic)". - повідомили в НАК.