ua en ru

Компанія "Мегаполіс-Україна" першою в Україні почала використання комерційного електромобіля

Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" розглядає можливість впровадження електромобілів в свої логістичні процеси. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Компанія вже придбала один мінівен з електродвигуном Nissan e-NV200 класу "L", який у тестовому режимі використовується Київським регіонально-структурним підрозділом для доставки продукції в торгові точки", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, рішення про поповнення автомобільного парку компанії транспортом з нульовим рівнем шкідливих викидів було прийнято у вересні 2015 року. Однак малогабаритні комерційні автомобілі з електродвигуном поки не представлені у продажу у жодного офіційного автомобільного дилера України, тому автомобіль з необхідними характеристиками був доставлений за спеціальним замовленням Торгової компанії "Мегаполіс-Україна" з Європи.

"Наша команда постійно вдосконалює робочі процеси, шукає економічно ефективні і екологічно чисті рішення для діяльності компанії. Наскільки нам відомо, на даний момент ми єдина українська компанія, яка приступила до комерційного використання електромобілів в своїх бізнес-процесах. Сподіваюсь, наша ініціатива, спрямована на скорочення негативного впливу на навколишнє середовище, дасть позитивний імпульс для всіх компаній, які думають про майбутнє", - зазначає Ігор Піманов, начальник управління логістики Торгової компанії "Мегаполіс-Україна".

За підсумками тестового періоду, який триватиме до кінця квітня 2016 року, буде прийнято рішення про подальшу закупівлю електрокарів для автопарку компанії.