ua en ru

Компанія Ernst & Young визначить вартість проїзду в "Повітряному експресі"

Британська аудиторська компанія Ernst & Young стала стратегічним консультантом національного проекту "Повітряний експрес". Про це повідомила прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління Національними проектами України.

Основним завданням E&Y буде підвищення прибутковості проекту і розробка рішень, пов'язаних з організацією пасажирських перевезень.

Крім того, E&Y також повинна визначити оптимальну вартість проїзду з метою забезпечення постійного пасажиропотоку та рентабельності проекту.

"Стратегічний консультант допоможе зробити цей проект привабливим інвестиційним пропозицією для подальшої концесії чи приватизації проекту". - Заявив голова координаційної ради нацпроекту "Повітряний експрес" Кирило Бондар.

Компанія Ernst&Young належить до компаній "Великої четвірки" та є світовим лідером з надання консалтингових послуг, аудиту, податково-юридичних послуг та послуг з проведення транзакцій. Компанія надає консультаційні послуги компаніям, що працюють в усіх галузях економіки: автомобільній, енергетичній, металургійній, нафтогазовій, телекомунікаційній, інфраструктурній та ін.

Читайте також: Держінвестпроект підписав протокол передачі техзавдання на проектування будівництва "Повітряного експреса"