ua en ru

У компанії Новинського заявили про обшук в будинку керівника

У компанії Новинського заявили про обшук в будинку керівника Фото: обшук у будинку керівника "Смарт-Холдингу"

Адвоката господаря будинку не пускають усередину

У компанії "Смарт-Холдинг", яку пов'язують із депутатом від "Опоблоку" Вадимом Новинським, заявили про обшук, який нібито проводить військова прокуратура в будинку одного з керівників. Про це повідомляє прес-служба компанії на сторінці у Facebook.

"Смарт-Холдинг висловлює протест проти незаконних дій військової прокуратури, співробітники якої проводять обшук у будинку одного з керівників компанії, який нині перебуває в закордонному відрядженні", - йдеться в повідомленні.

При цьому адвоката господаря будинку не пускають усередину, також заявили в компанії.

СМАРТ-ХОЛДИНГ выражает протест против незаконных действий военной прокуратуры, сотрудники которой проводят обыск в доме ...

Опубліковано Смарт-Холдинг 3 грудня 2016 р.

Крім того, як наголошується в повідомленні, "слідчі пред'явили постанову суду, в якій дається дозвіл на обшук будинку іншого громадянина на прізвище Дробот, що проживає в тому ж котеджному містечку".

Цей обшук у компанії пояснюють "тиском на бенефіціара "Смарт-Холдингу" Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає подання ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності".

Нагадаємо, 3 листопада раніше Генпрокуратура звернулася до Верховної Ради надати згоду на притягнення нардепа Вадима Новинського до кримінальної відповідальності.