ua en ru

Комерційні структури Білорусі регулярно постачають контрабанду в ОРДЛО, - Тимчук

Комерційні структури Білорусі регулярно постачають контрабанду в ОРДЛО, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Комерційні структури постачають контрабанду через закриті Україною у 2014 році пункти пропуску

Комерційні структури Республіки Білорусь, транзитом через Російську Федерацію, через закриті Україною у 2014 році пункти пропуску регулярно постачають контрабанду в окремі райони Донецької і Луганської областей. Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Комерційними структурами Республіки Білорусь, транзитом через РФ, через закриті Україною у 2014 році пункти пропуску "Ізварине", "Довжанський" і "Червонопартизанськ" здійснюється систематичний контрабандне ввезення на територію ЛДНР партій підакцизних продовольчих товарів, виробів легкої промисловості та ін", - написав Тимчук.

За його словами, загальна кількість контейнеровозів білоруської реєстрації, що вивантажуються на центральному контейнерному дільниці в місті Луганськ, становить близько 300 автомобілів на добу.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» В зоні АТО на Донбасі відзначається різка активізація рейдових ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики знову порушили режим пропуску на двох контрольних пунктах в'їзду/виїзду (КПВВ) "Новотроїцьке" і "Маріїнка". Згідно з інформацією прес-центру, 21 грудня 2017 року персонал КПВВ "Новотроїцьке" і КПВВ "Маріїнка" на території, підконтрольній уряду України, були змушені в черговий раз продовжити свою роботу для оформлення дозволів переміщення громадян та транспортних засобів більш ніж на годину і на 30 хвилин відповідно.