ua en ru

Комітет ВР завтра може зібратися на позачергове засідання для розгляду законопроекту про Тимошенко, - нардеп

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль заявив, що завтра, 13 листопада 213 р., комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності може зібратися на позачергове засідання, щоб розглянути законопроект про лікування Тимошенко за кордоном. Про це Москаль заявив після завершення засідання робочої депутатської групи з напрацювання відповідного законопроекту, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, на питання журналістів про те, чи встигне завтра профільний комітет ВР провести засідання для розгляду всіх поданих законопроектів щодо Тимошенко, Москаль відповів: "А хто нам заважає? Ми зробимо перерву (в засіданні ВР), зберемо комітет і це обговоримо".

Також він зазначив, що засідання комітету може проходити безпосередньо у сесійній залі.

Крім того він повідомив, що сьогодні до кінця дня лідери фракцій парламенту будуть проводити консультації спільно з керівництвом парламенту щодо завтрашнього позачергового засідання ВР і прийняття ряду євроінтеграційних законопроектів.

Крім того, згідно з інформацією прес-служби "Батьківщини", завтра о 09:00 відбутися засідання фракції, де буде обговорюватися прийняття законопроекту про Тимошенко.