ua en ru

Комітет ВР повернув на доопрацювання в ГПУ подання про позбавлення недоторканності Калєтніка та Олійника, - Турчинов

Комітет Верховної Ради України повернув на доопрацювання в Генеральну прокуратуру України подання про позбавлення недоторканності народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Олійника та від фракції Компартії України Ігоря Калєтніка.

Комітет Верховної Ради України повернув на доопрацювання в Генеральну прокуратуру України подання про позбавлення недоторканності народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Олійника та від фракції Компартії України Ігоря Калєтніка. Про це заявив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов сьогодні під час погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Питання про позбавлення депутатської недоторканності ми можемо розглядати рамках регламенту, після висновків регламентного комітету. Як відомо, регламентний комітет прийняв рішення по Олійнику і Калетнику, повернувши ці питання на доопрацювання в Генеральну прокуратуру, мотивуючи це тим, що не достатньо підстав було надано ГПУ для винесення такого рішення", - заявив Турчинов.

Тому спікер закликав прокуратору якнайшвидше доопрацювати ці подання.