ua en ru

Комітет ВР утворить робочу групу для опрацювання пропозицій президента щодо амністії у 2016

Комітет ВР утворить робочу групу для опрацювання пропозицій президента щодо амністії у 2016 Фото: Верховна Рада України

Комітет на своєму засіданні розглянув пропозиції президента щодо відповідного закону

Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності утворить робочу групу для опрацювання пропозицій президента України до закону "Про амністію у 2016 році". Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВРУ.

Так, комітет на засіданні 5 жовтня 2016 року розглянув пропозиції президента до вказаного закону.

Зазначається, що члени комітету за результатами обговорення ухвалили рішення повторно звернутись до представника президента у Раді Артура Герасимова щодо необхідності чіткого формулювання тексту змін, запропонованих головою держави до закону "Про амністію у 2016 році" та надання їх комітету.

"Утворити робочу групу при Комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності з питань опрацювання пропозицій Президента України до Закону України "Про амністію у 2016 році". Головою робочої групи обрано Голову підкомітету з питань діяльності Державної пенітенціарної служби Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Юрія Мірошниченка", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у серпні президент України Петро Порошенко ветував законопроект №4255, яким була оголошена амністія і поширена в цьому році на засуджених учасників антитерористичної операції (АТО).