ua en ru

Комітет ВР з питань держбудівництва і місцевого самоврядування створив 5 підкомітетів

Парламентський комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, провів своє перше засідання. Як повідомляє прес-служба Верховної Ради України, на засіданні було вирішено низку організаційних питань.
Так, під час засідання було прийнято рішення про створення 5 підкомітетів. Члени комітету визначилися щодо їх назв, предметів відання, персонального складу, керівництва. Було також розподілені обов'язки з координації діяльності підкомітетів між першим заступником та заступниками голови комітету і секретарем комітету.

Головою підкомітету з питань місцевого самоврядування обраний народний депутат Євген Карташов. Підкомітет з питань виборчого законодавства та об'єднань громадян очолив народний депутат Володимир Бондаренко. Народний депутат Олег Буховець обраний головою підкомітету з питань органів виконавчої влади. Головою підкомітету з питань державного будівництва був обраний народний депутат Василь Гладій. Народний депутат Олександр Дудка очолив підкомітет з питань місцевих бюджетів та комунальної власності.

Читайте також: Янукович підписав закон про кількість заступників голів комітетів виходячи з їх чисельності