ua en ru

Комітет рекомендує ВР врегулювати оформлення документів проживаючим у зоні АТО

Комітет рекомендує ВР врегулювати оформлення документів проживаючим у зоні АТО Фото: Верховна Рада України

Відповідний законопроект рекомендується прийняти за основу

Комітет парламенту з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин рекомендує Верховній Раді ухвалити за основу в першому читанні законопроект №4023а "Про внесення зміни до закону "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України)". Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

"Комітетом рекомендовано Верховній Раді ухвалити за основу в першому читанні проект Закону "Про внесення зміни до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України) (№ 4023а)", - сказано у повідомленні.

Так, проектом закону пропонується внести зміну до закону "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", доповнивши його статтею 93 "Особливості оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, громадянам, які проживають у зоні проведення антитерористичної операції або переселилися з неї під час її проведення".

Нагадаємо, раніше Рада підтримала за основу законопроект №3728 "Про внесення змін до закону "Про Статут внутрішньої служби Збройних сил України" (щодо документального оформлення травм (каліцтв, поранень, контузії) учасникам АТО)". За документ з другого разу проголосували 262 нардепа.