ua en ru

Комітет Ради просить направити кошти МОУ на поліпшення умов зберігання боєприпасів

Комітет Ради просить направити кошти МОУ на поліпшення умов зберігання боєприпасів Фото: Сергій Пашинський (nfront.org.ua)

На покращення умов зберігання боєприпасів пропонують спрямувати гроші, які не освоїть Міноборони

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони просить Кабінет міністрів провести консультації про можливість спрямувати кошти, які не будуть витрачені Міністерством оборони до кінця року, на поліпшення умов утримання і зберігання боєприпасів. Відповідне рішення прийнято на засіданні комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

"Звернутися до КМУ, персонально до прем'єр-міністра. Терміново провести консультації з бюджетним комітетом, комітетом з питань національної безпеки і оборони, Міністерством оборони та Міністерством фінансів. Ті кошти, які в цьому році не будуть витрачені з бюджету Міністерства оборони, виділити цю суму і направити на підвищення умов зберігання боєприпасів ", - зазначив голова комітету Сергій Пашинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з нацбезпеки попросив президента України Петра Порошенка розглянути можливість відставки начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка.