ua en ru

Комітет Ради визнав, що діяльність "Інтера" і "Вістей" загрожує нацбезпеці

Комітет Ради визнав, що діяльність "Інтера" і "Вістей" загрожує нацбезпеці Фото: діяльність "Інтера" і "Вістей" загрожує нацбезпеці

Комітет звернувся до правоохоронних органів з вимогою припинити роботу цих ЗМІ

Комітет Верховної Ради з національної безпеки визнав, що діяльність телеканалу "Інтер" та газети "Вісті" загрожує національній безпеці України. Про це у своєму Facebook написав народний депутат від фракції "Народного фронту" Андрій Левус.

"Ініціював на засіданні парламентського Комітету нацбезпеки обговорення діяльності телеканалу "Інтер" та газети "Вісті". Комітет визнав, що ці т. зв. "медіа" становлять загрозу національній безпеці, дестабілізують суспільну ситуацію і створюють сприятливий фон для російської агресії. Комітет також звернувся до правоохоронних органів і профільним відомствам з вимогою припинити деструктивну діяльність цих ЗМІ у відповідності з чинним законодавством", - повідомив Левус.

Інціював на засіданні парламентського Комітету нацбезпеки обговорення діяльності телеканалу "Інтер" та газети "Вєсті". К...

Posted by Андрій Левус on 20 Май 2015 г.

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення планує завтра, 21 травня 2015 р., продовжити на наступні 10 років ліцензію телеканалу "Інтер".