ua en ru

Комітет Ради з нацбезпеки завтра розгляне питання виконання оборонного замовлення у 2017 році

Комітет Ради з нацбезпеки завтра розгляне питання виконання оборонного замовлення у 2017 році Фото: ВРУ (РБК-Україна)

Засідання розпочнеться об 11:00

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони завтра, 29 серпня 2017 року, розгляне стан виконання державного оборонного замовлення у 2017 році. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Ради.

"29 серпня відбудеться засідання комітету з питань національної безпеки і оборони, на якому планується розглянути питання щодо стану виконання державного оборонного замовлення у 2017 році. Засідання розпочнеться об 11:00", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до участі у засіданні запрошені глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, заступник міністра оборони України Ігор Павловський, головний військовий прокурор України, заступник генерального прокурора України Анатолій Матіос та виконавці державного оборонного замовлення - керівники державних підприємств, що входять до складу державного концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство оборони України в 2017 році в рамках оборонного замовлення уклало понад сотні контрактів на 4,5 млрд гривень.