ua en ru

Комітет Ради з нацбезпеки завтра продовжить розгляд закону про реінтеграцію Донбасу

Комітет Ради з нацбезпеки завтра продовжить розгляд закону про реінтеграцію Донбасу Фото: ВРУ (РБК-Україна)

Законопрект про реінтеграцію Донбасу може бути внесено в Раду на наступному сесійному тижні

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони у п'ятницю, 17 листопада 2017 року, продовжить розгляд правок до проекту закону №7163 "Про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях". Про це сьогодні у кулуарах ВРУ журналістам заявив перший заступник фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я впевнений, що завтра наш комітет планує зібратися щодо тих окремих двох правок і будемо голосувати за цей законопроект, як такий, що буде внесений у сесійну залу і на наступному сесійному тижні ми будемо готові його проголосувати у перший вівторок, як тільки розпочнеться робота парламенту", - заявив Тетерук.

За словами нардепа, на наступному пленарному тижні ВРУ також може ще раз спробувати включити до порядку денного законопроект щодо посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора на засіданні комітет Ради з нацбезпеки вирішив доопрацювати законопроект про реінтеграції Донбасу.