ua en ru

Комітет оголосив новий відбір до комісії з аудиту Нацагентства з розшуку активів

Комітет оголосив новий відбір до комісії з аудиту Нацагентства з розшуку активів Фото: антикорупційний комітет (crimecor.rada.gov.ua)

Прийом заявок і документів здійснюється до 5 жовтня 2018 року

Комітет парламенту з питань запобігання та протидії корупції оголосив новий кваліфікаційний відбір представника від Верховної ради в члени комісії незалежного зовнішнього оцінювання діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Заявки та документи кандидати повинні надати комітету до 5 жовтня 2018 року в друкованій або електронній формі.

"Комітет з питань запобігання та протидії корупції на своєму засіданні 5 вересня вирішив оголосити новий кваліфікаційний відбір на представника від Верховної ради в члени комісії незалежного зовнішнього оцінювання діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів", - йдеться у повідомленні.

Згідно з рішенням комітету, кандидати в аудитори повинні відповідати вимогам абзацу 2 частини першої статті 12 закону "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів" і вимогам Положення про кваліфікаційний відбір представника від Верховної ради в члени комісії з аудиту Нацагентства.

Нагадаємо, в травні комітет оголошував відбір у комісію з аудиту Нацагентства з розшуку активів.

Як писало РБК-Україна, в жовтні 2017 року глава Нацагентства Антон Янчук заявив, що в штаті Національного агентства з розшуку та управління злочинними активами працюють 53 співробітника при граничній кількості у 130 чоловік.