ua en ru

Комітет з нацбезпеки ще не зібрав документи щодо газових контрактів Тимошенко, - нардеп 

Комітет з нацбезпеки ще не зібрав документи щодо газових контрактів Тимошенко, - нардеп  Фото: Юлія Тимошенко, лідер ВО "Батьківщина" (РБК-Україна)

Нардеп зазначив, що рішення у справі Тимошенко має бути обґрунтованим

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони ще не зібрав достатню кількість документів для ухвалення рішення щодо наявності державної зради при укладенні контрактів на постачання газу екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив секретар комітету, народний депутат Іван Вінник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Тимошенко ми перенесли тому, що ми ще не зібрали необхідну кількість документів для прийняття об'єктивних рішень", - заявив Вінник.

Нардеп зазначив, що майбутнє рішення у справі Тимошенко має бути обґрунтованим і його наслідком може стати написання заяви у правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони планує дослідити усі наявні матеріали щодо контракту на постачання газу з Російської Федерації, укладеного у 2009 році за часів прем'єрства Юлії Тимошенко.