ua en ru

Комітет з економічної політики рекомендував Раді взяти до відома звіт Кабміну

Комітет з економічної політики рекомендував Раді взяти до відома звіт Кабміну Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Утрималася тільки нардеп Вікторія Пташник

Комітет Верховної Ради України з економічної політики рекомендував парламенту взяти до відома звіт Кабінету міністрів України. Таке рішення було прийнято на засіданні комітету, передає кореспондент РБК-України.

"Згідно Конституції України, закону про регламент ВРУ, закону про КМУ ставлю на голосування пропозицію рекомендувати українському парламенту взяти до відома звіт КМУ за 2016 рік", - заявив голова комітету Андрій Іванчук.

Рішення підтримали усі присутні члени комітету, за винятком одного народного депутата Вікторії Пташник, яка утрималася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході прес-конференції за підсумками року діяльності уряду повідомив, що питання переформатування складу уряду поки що в коаліції не піднімалося.

Згідно з дослідженням порталу "Слово і Діло", міністри уряду Володимира Гройсмана за рік своєї роботи виконали менше третини обіцянок. Згідно з дослідженням, в цілому міністри Кабміну Гройсмана виконали 27,2% обіцянок. При цьому сам Гройсман за рік на чолі уряду виконав 29,4% обіцянок. У той же час 61 обіцянка прем'єра знаходиться в процесі реалізації.