ua en ru

Комісія з призначення голови Держбюро розслідувань обрала голову та секретаря

Комісія з призначення голови Держбюро розслідувань обрала голову та секретаря Фото: Наталія Севостьянова обрана секретарем комісії із призначення директора Держбюро розслідувань

Основним питанням на порядку денному комісії залишається обговорення кваліфікаційних критеріїв відбору кандидатів

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на обіймання посади директора Державного бюро розслідувань обрала у вівторок, 5 квітня, своїм головою Романа Майданика, а секретарем - Наталію Севостьянову. Про це повідомив представник Верховної ради в комісії Євген Дейдей у Facebook.

З його слів, у голосуванні взяли участь усі 9 членів комісії.


За обрання Романа Майданика на посаду голови комісії проголосували 6 її членів, а першого заступника міністра юстиції Наталію Севостьянову обрали секретарем комісії 7 голосами.

"По суті, сьогодні робота з призначенням Директора ДБР зрушилася з "мертвої точки". Попереду нас ще чекає визначення регламенту роботи комісії та строків проведення конкурсу, але основним питанням залишається обговорення кваліфікаційних критеріїв відбору кандидатів", - написав Дейдей.

Сегодня наконец-то Конкурсная комиссия по проведению конкурса на занятие должностей Директора Государственного бюро расс...

Posted by Евгений Дейдей on Tuesday, April 5, 2016

Нагадаємо, раніше виконуючий обов'язки Генерального прокурора України Юрій Севрук заявив, що Державне бюро розслідувань в Україні повноцінно запрацює не раніше 2017 року.