ua en ru

Комісія може визначити графік співбесід з кандидатами на посаду директора НАБ до кінця тижня

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду директора Національного антикорупційного бюро (НАБ) може визначити графік проведення співбесід з кандидатами до кінця тижня. Про це РБК-Україна повідомив член комісії Євген Захаров.

"Йде робота над документами, я думаю, що до кінця тижня ми вже закінчимо і визначимо графік співбесід з кандидатами, яких ми будемо запрошувати. Ми маємо сто пакетів, які вже відскановані, які розглядаємо по суті. Це вже другий прохід, спочатку ми дивилися, всі документи, які потрібні, а в другому дивимося на зміст документів, вже уважно вивчаємо їх", - сказав Захаров.

За його словами, на співбесіду можуть запросити близько сотні претендентів.

"На мій погляд, взагалі всіх, хто відповідає вимогам, треба було б запросити, оскільки не запрошувати їх, не дати їм можливості хоча б зустрітися з комісією особисто і сказати, чому вони хочуть на цю посаду, це, скажімо так, не дуже ввічливо по відношенню до них. Але повинен сказати, що я тільки один підтримую цю точку зору, інші члени комісії кажуть, що є кандидати явно не прохідні, навіщо їх турбувати, запрошувати на співбесіду і так далі", - зазначив Захаров.

Нагадаємо, в комісії прогнозують оголошення лідерів конкурсу в директора НАБ після 6 березня.