ua en ru

Комісія Кабміну через місяць підготує звіт по пожежі в будинку для літніх людей під Києвом

Комісія Кабміну через місяць підготує звіт по пожежі в будинку для літніх людей під Києвом Фото: комісія Кабміну через місяць відзвітує по пожежі в будинку для літніх людей під Києвом

Комісія з розслідування вивчатиме причини пожежі в будинку для літніх людей під Києвом

Комісія Кабінету міністрів України через місяць підготує звіт по пожежі в будинку для літніх людей під Києвом (с. Літочки). Про це сьогодні повідомляє прес-служба Кабміну.

"Комісія з розслідування вивчатиме причини трагедії у приватному будинку на Київщині, внаслідок якої загинули 17 осіб. Серед першочергових завдань урядової комісії - проведення перевірок діяльності об’єктів, які надають подібні послуги в усіх регіонах України...Через місяць урядова комісія має звітувати про результати своєї роботи", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, урядову комісію очолює віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція України створила слідчо-оперативну групу для виявлення обставин пожежі у будинку для літніх людей під Києвом (с.Літочки), яка 1 червня відзвітує про реальний стан справ.