ua en ru

Комарницький заявив, що його затримання проводив особисто начальник київського міського УБОЗ

Затримання депутата Київської міськради Дениса Комарницького проводив особисто начальник київського міського УБОЗ. Про це журналістам заявив сам Комарницький, передає кореспондент РБК-Україна.
"Мене затримував начальник міського УБОЗ в мерії, який прийшов до мене на зустріч. Ми з ним обговорювали питання, як працюють депутати, як вони допомагають і підтримують правоохоронні органи. Потім він мені сказав, що у нього є процедура приводу мене в Генеральну прокуратуру. Він не показав мені жодного документа, привів у кабінет бійців "Сокола", запитав мене, поїду я чи ні, і я поїхав, бо я битися не буду ", - сказав Комарницький.
За його словами, обвинувачення було пред'явлено йому вже після затримання.
Говорячи про суть розглянутого судом справи, Комарницький наголосив, що в ньому "немає навіть документів, які засвідчували б його особистість".
На питання журналістів про те, в яких відносинах полягає Комарницький із зятем мера Києва В'ячеславом Супруненко, якого звинувачують у спільному вчиненні злочину з Комарницьким, депутат підкреслив, що він підтримував з ним нормальні робочі відносини.
Нагадаємо, сьогодні Шевченківський райсуд Києва перейшов до розгляду справи Комарницького по суті. На даний момент в судовому процесі оголошена перерва до 15:00.